Na jarenlang bij diverse gerenommeerde accountantskantoren te hebben gewerkt, heb ik in 2008 de stap gezet om ondernemer te worden. Dit heeft geresulteerd in Citadel Administraties, een kantoor waar ik met veel plezier MKB-bedrijven en ZZP ondernemers begeleid.

Een vast aanspreekpunt en een snelle reactie!

Citadel Administraties is gevestigd in Huissen en heeft een kantoor in Arnhem en verleent al 10 jaar administratieve diensten aan ondernemers.
Doordat mijn kantoor bewust kleinschalig van opzet is, hebt u altijd een vast aanspreekpunt en leer ik uw organisatie goed kennen.
Het is mijn doel om u te helpen voordelen te behalen en risico’s te beperken.

Citadel Administraties is gericht op het voeren van de volledige boekhouding of administratie voor kleine ondernemingen en zelfstandigen zonder personeel, waarbij aan het eind van het boekjaar een jaarrekening wordt samengesteld.
Ook voor de administratieve begeleiding of controle op uw, in eigen dienst gevoerde boekhouding en administratie, bent u bij Citadel Administraties aan het juiste adres. Uiteraard zijn ook de diverse belasting disciplines zoals inkomstenbelasting, omzetbelasting, loonheffing en vennootschapsbelasting bij mij in goede handen.